Gebruiksvriendelijke en efficiënte bediening

PLC-automatisatie voor bloemsilo’s

Een PLC-sturing op maat van uw bloemsilo’s zorgt voor een efficiënte productie zonder onderbrekingen. Daarvoor hebben wij in-house een oplossing ontwikkeld die gekoppeld kan worden aan een of meerdere silo’s en bediening op afstand mogelijk maakt.

PLC gestuurde silo’s

Nauwkeurigheid, snelheid en hygiëne zijn essentieel in de voedingsindustrie. Op elke van deze drie noden biedt een volautomatisch bulksysteem met PLC-sturing een antwoord. Met enkele tikken op de monitor kunt u – op basis van de ingestelde recepten – zo de juiste hoeveelheden product uit uw geautomatiseerde silo laten komen en afwegen.
Sensoren meten daarnaast de temperatuur in de silo en de productieruimte, waarna u – ook vanop afstand – de parameters kunt aanpassen. Ook niveaumelders dragen bij tot de verregaande automatisatie en efficiëntie van uw productieproces.

Nazorg

Onze in-house ontwikkelde PLC maakt het ons mogelijk om u snel op weg te zetten na de installatie van uw bloemsilo. Ook achteraf kunnen we u ter plaatse of op afstand helpen om de parameters aan te passen en uw PLC-sturing te monitoren.

Afbeelding
dsc_0300.jpg