Installatie van binnen- en buitensilo’s

Bloemsilo’s plaatsen en verplaatsen

We installeren zowel zelfgemaakte als ingekochte binnensilo’s en buitensilo’s. Bij bakkers, in industriële bakkerijen en koekjesfabrieken. In polyester, inox, staal of composiet. Binnen gaan we tot een hoogte van 8 meter en een opslagcapaciteit tot 18 m3, buiten tot 30 meter en 400 m3.
Dankzij onze jarenlange ervaring staan we garant voor een snelle, veilige en professionele plaatsing, met minimale hinder voor uw activiteiten.

Totaalservice

We bieden u volledige ontzorging. Dat betekent dat wij ook het transport van de silo en de onderdelen regelen. Na de nodige voorbereidingen starten we met de montage, de verankering en de aansluitingen. Daarna staan we u bij met de PLC-sturing, de ingebruikstelling en de ATEX-/CE-keuring van uw bloemsilo. Ook voor het onderhoud en de reiniging kunt u op ons rekenen.

Verplaatsen van silo’s

U verhuist en wilt uw bestaande bloemsilo mee verhuizen? Dan demonteren we die voorzichtig, veilig en snel, vervoeren we alle onderdelen naar de nieuwe locatie en bouwen we de silo daar terug op. Net als bij nieuwe silo’s nemen we ook bij verplaatste silo’s de PLC-automatisatie, afstelling en aansluitingen voor onze rekening.

 

Afbeelding
Uw silo laten verplaatsen door siloservice